OBRADOVIĆ ZAPALIO JAVNOST! Stiže A licenca Evrolige?
Željko Obradović i Ostoja Mijailović, Foto: Starsport

grobari u transu

OBRADOVIĆ ZAPALIO JAVNOST! Stiže A licenca Evrolige?

Partizan raste

Objavljeno:

Legendarni srpski košarkaški trener Željko Obradović produžio je ugovor sa Partizanom na još dve godine.

Obradović se obratio novinarima odmah nakon produžetka saradnje:

- Hvala predsedniku Mijailoviću na ukazanom poverenju i lepim rečima. Takođe, hvala i upravi na podršci. Ovo je klub u kome uživam. Hvala svim igračima sa kojima sam sarađivao. Svi zajedno pravimo ono što je Partizan. Želeo bih da se tako i nastavi. Ogromna armija naših navijača, oni su pokretačka snaga kluba. Hvala im na ljubavi i podršci i želim da nastave u takvom ritmu. Plaćali smo neke kazne, ali navijači su svesni da može i bez toga. Moramo da pružimo najlepšu sliku iz Arene. Ogroman brij dece je počeo da navija za Partizan i to je veliki uspeh, a na nama je da pozitivno utičemo na njih. Ovo je klub koji volim i osećam i mnogo sam srećan što ostajem.

- Prva ambicija je bila da budemo stalni članovi Evrolige. Nisam očekivao da se sve ovo desi, poseta, ljubav navijača i da postanemo toliko brend. Bilo je dobrih i loših stvari. ve sezone smo želeli u da uđemo u osam. Uradićemo sve da u budučnosti izgledamo još bolje. Imamo i dosta sponzora. Hvala svima na tome. Moramo da nastavimo ovako kako bi imali još veći budžet. Da bi igralina F4, moramo imati određeni budžet, ma koliko to kopalo oči nekome. Ambicije su najveće, ali moramo biti i realni.

Ostoja Mijailović i Željko Obradović
Ostoja Mijailović i Željko Obradovićfoto: Starsport

Šta je prelomilo oko odluke da ostane na klupi Partizana:

- U toku sezone ja nemam vremena da razmišjam o mnogim stvarima, ali na jednoj utakmici gde su navijači to tražili, a ja stavio potpis na tablu - to je prelomilo. Seo sam za sto sa Ostojom i dogovorili se. Hvala i Zoranu Saviću, uvek se trudimo da imamo dobru komunikaciju.

O A licenci:

- Znaju se uslovi za A licencu. Priča e ulasku novih kubova u Evroligu, ali sve će biti jasnije nakon određenih sastanaka koji će se desiti uskoro. Partizan je napravio prezentaciju koja se dobro pokazala i naš cilj je da budemo stalni članovi Evrolige. U kontaktu sam sa ljudima iz klubova koji imaju A licencu i oni su oduševljeni Partizanom. Želim da Partizan pokazuje ljudske odlike, da nas prepoznaju kao pristojne.

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.